Інша людина: який вигляд мав Кіркоров до пластичних операцій (фото)

Раніше путініст мав зовсім інший вигляд.

Російський співак Філіп Кіркоров, який став путіністом і не виступив проти повномасштабної війни РФ проти України, переніс чимало пластичних операцій. Зараз артисту 56 років, з кожним місяцем він все сильніше змінює свою зовнішність.

Однак у мережі згадали, який вигляд мав Кіркоров до пластики. У Telegram-каналі "Старий папараці" з'явився архівний знімок співака з Машею Распутіною.

Фото було зроблено в розпал слави їхнього дуету, коли Кіркоров і співачка гастролювали з піснею "Роза чайна". Тоді співак вже носив екстравагантні зачіски, але ще не наважувався на операції.

Кіркоров часто приміряв нові образи. Він фарбував волосся, стригся, знову відпускав волосся, вистригав собі "чубчик" і навіть заплітав коси. У період популярності його дуету з Распутіною він носив яскраве вбрання і робив собі незвичайні зачіски.

Який вигляд мав Кіркоров у минулому - фото

Однак раніше образи Кіркорова були куди скромнішими, аніж зараз. Тоді він ще не так захоплювався брендами і обирав не настільки "кричущі" наряди.

Який вигляд Кіркоров має зараз

За останні кілька років Кіркоров сильно змінився. Спочатку він пофарбував волосся в білосніжний колір. Потім він приміряв неоднозначні наряди, якими підкреслював результати операцій.

Кіркорову" зліпили " прес. З чуток, йому ще й вшили імпланти в сідниці. Сам співак не приховує, що йому подобаються результати операцій. Однак в мережі він отримує чимало критики.

Так, нещодавно путініст розлютив росіян своєю поведінкою на концерті. Глядачі помітили "мутний" погляд і рот, який "ледь відкривається". А на початку травня Кіркоров влаштував "дикі танці" у комбінезоні, через який всі звернули увагу на те, як сильно він змінився.

Вас також можуть зацікавити новини: