"Дружба народів": українські дизайнери оскандалилися участю в спецпроекті російського Elle

Моделі позували для російської версії глянцю в речах українських дизайнерів.

Українські дизайнери Світлана Бевза та Лілія Літковська взяли участь у фотосесії для спецпроекту російського журналу Elle, який отримав назву "Дружба народів".

Моделі позували в речах українських дизайнерів. Так, новий випуск журналу розповідає про українську моду і культуру. Також у підготовці номера взяли участь і інші представники України: фотограф Назар Чорний, модель Світлана Потомська, мейк-ап стиліст Олександра Вєтрова, декоратор Ліза Гамшеєва та інші. 

При цьому такий експеримент викликав негативну реакцію у користувачів мережі.

Читайте такожЛеся Нікітюк похизувалася фігурою у спортзалі (фото)"Від такої токсичної дружби потрібно тікати", "Лицемірні окупанти, ми ніколи не пробачимо вам тисячі вбитих і закатованих українців", "Яка прекрасна дружба. Подумаєш, окупували Крим і Донбас, це ж нормально для "братніх" народів", "Дуже по-дружньому вбивати 7-й рік наших людей і забирати наші території. Ви нам не друзі, а країна вбивць", "Маячня і ганьба", "Росія - окупант, ніякої дружби бути не може", "А може ви в сраку підете? А для початку повернете нам Крим і звалите з Донбасу?",- пишуть користувачі мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: