"Ідіть на х*й": відомий блогер гнівно висловився про "природу" жінок

Беспалов став на захист всіх жінок.

Український блогер Богдан Беспалов поділився своєю думкою щодо вимог суспільства від жінок. Він заявив, що жінка повинна чинити тільки так, як комфортно їй самій.

А всі стереотипи щодо того, що вона повинна народити дитину, створити комфорт в сім'ї, жити для чоловіка і задовольняти очікування, свідчать тільки про те, що "в голові багатьох людей дрімучий ліс".

"Це йоб*ний совок, який потрібно агресивно викорінювати. Жінка нікому нічого не винна, жінка повинна думати про своє щастя, професію, реалізацію, можливості вчитися на кого-завгодно, виходити заміж, коли вона готова, а не тому що так треба, або взагалі не виходити заміж. Жінка сама визначає з ким проводити свій час, і мати багато партнерів – це нормально. Це її життєвий досвід. Дратує чути від чоловіків - якщо у неї багато мужиків, вона повія. Це ви хлопці - повії, тому що пхаєте без перебору", - написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що жінка не повинна бути ніжною, жіночною або ще якоюсь. За його словами, вона повинна бути такою, якою їй зручно бути.

"Жінки - це сила. І часто буває, коли він без неї нічого б в житті не досяг. Поважайте жінку і залиште її в спокої. Ось що я думаю. І ті, хто мене звинувачують: якщо ти за аборти, ти проти Бога, - йдіть на х*й. Зустрінемося в пеклі під пісні Могилевської. У мене все", - підсумував блогер.

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов видав таємницю Потапа і Насті Каменських.

Вас також можуть зацікавити новини: