"Дівчинка в 36!": відома телеведуча вразила молодістю без макіяжу (фото)

Катя Осадча підкорює бадьорим виглядом.

Катя Осадча та Юрій Горбунов все ще знаходяться на домашній ізоляції.

Українська телеведуча намагається якомога частіше публікувати нові фото і відео. Приміром, зоряна пара ведучих під час карантину почала активно вивчати красу Київської області. Катя і Юра закликають кожного по мірі можливостей розвивати внутрішній туризм в Україні.

Але і просто розслаблені знімки з затишних домашніх образах також присутні в мережах телеведучої.

Читайте такожКатя Осадча показалася в міні-шортах (фото)

Днями Осадча опублікувала нове сонячне селфі. При цьому на обличчі 36-річної телеведучої - ні грама макіяжу! Катя в синьому джемпері гріється під променями сонця. Обличчя вона прикрила солом'яним капелюшком - завжди актуальний літній аксесуар!

"На сонці в светрі - травень", - з гумором підписала фото телеведуча, маючи на увазі, що на вулиці ще не так тепло, як хотілося б.

До речі, до цього ведуча "Світського життя" показала фото в іншому образі. В кадрі теледіва позує в зручному спортивному костюмі соковитого помаранчевого відтінку. Затишний домашній образ доповнюють білі кросівки. Волосся зібране у практичний хвіст. І знову - жодного макіяжу.

“Поступового виходу з карантину потребує і автомобіль. Відправляю свій на ТО й дезінфекцію. Техсервіс, за вашим бажанням і з дотриманням усіх вимог щодо безпеки, може і зараз, як і протягом карантину, забрати авто з-під будинку й туди ж повернути після всіх процедур, а також обов’язкової дезінфекції повітряних фільтрів. Будьте здоровими й бережіть себе та оточення!” - закликає телеведуча.