"Краш" Олександр Скічко зізнався, як ставиться до статусу улюбленця жінок

Зараз до Скічко підвищена увага.

Радник голови Черкаської обласної військової адміністрації Олександр Скічко розповів, як ставиться до своєї популярності серед жінок.

"Що стосується "крашу", я вперше дізнався це слово на десятий день війни. З перших днів, мені здається, для всієї країни було єдине натхнення - наш президент, який на чолі нації, оборони задавав бойовий дух. Ми всі робимо одну справу, я так все це сприймаю", - сказав Скічко в програмі "Зірковий шлях".

Він додав, що йому приємно, що жителі Черкас, як і інші українці стежать за ним у соціальних мережах. Адже таким чином він може їх заспокоїти в такий непростий для всієї країни час.

"Відверто кажучи, перша велика відповідальність була перші 20-30 днів. Сьогодні в Черкаській області більш стабілізована ситуація і вже не потрібно щодня виходити в ефіри. Мені приємно, що я у своїх соціальних мережах можу заспокоїти жителів Черкас, але не ставлю себе в один ряд з тими, хто на передовій. Ми в тилу - нам простіше", - додав Скічко.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Олександр Скічко знову став батьком. Разом з дружиною Єлизаветою Юрушевою він виховує двох дітей - сина Юрушевої від першого шлюбу і спільну дочку Наталію. У цьому місяці у пари народилася ще одна дочка.

Вас також можуть зацікавити новини: