Чоловік-росіянин актриси Кузнєцової отримує громадянство України

За словами актриси, її коханий підтримує нашу країну.

Українська актриса Катерина Кузнєцова розповіла, що її російський чоловік має намір отримати українське громадянство. За її словами, він підтримує Україну і йому соромно бути росіянином.

Цікаво, що Максим Аплін з перших днів повномасштабного російського вторгнення розповідає у своїх соцмережах про звірства окупантів.

"Він подбає про це (отримання громадянства України, - УНІАН). Він буде, я думаю, міняти, не думаю, а він планує це зробити. Якраз у нього зараз йдуть документи по резиденції іспанській. І я думаю, що врешті-решт... Тому що, звичайно, йому соромно, він переживає і всім серцем підтримує Україну", - зізналася актриса в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Варто відзначити, що Катерина Кузнєцова довгий час жила в Росії, там у неї є нерухомість. Також вона знімалася в російських серіалах, одним з найпопулярніших став "Хто ти?" з Антоном Батирьовим у головній ролі.

Однак після 24 лютого 2022 року вона разом з чоловіком виїхала з країни-агресора. Спочатку вони поїхали на Шрі-Ланку, а потім до Іспанії. В Україні Кузнєцова зараз буває рідко, але при цьому вона повністю підтримує свою рідну країну.

Нагадаємо, раніше Кузнєцова показала бойфренда-росіянина у футболці з гербом.

Вас також можуть зацікавити новини: