Співачка готує кутю по старовинному рецепту.
Українська співачка Наталія Могилевська вирішила створити святковий настрій та поділилася своїм рецептом традиційної різдвяної куті. Цього разу артистка відкрила кілька секретів, які роблять її страву особливо смачною. Про це вона розповіла у своєму Instagram.
"Ділюся з вами, як завжди, найкращим і найкориснішим. Яке ж Різдво без куті? У кожної родини свій рецепт, а сьогодні я розповім, як її готую я", – звернулася Наталія до своїх підписників.
Для приготування куті співачка рекомендує використовувати: два стакани відвареної пшениці, столову ложку замочених родзинок, горіхів, меду та замоченого маку.
Могилевська розкрила свій секрет ідеального смаку: додавання чайної ложки меду навіть у солоні страви. Також вона радить додати до куті дрібку солі, щоб підкреслити смак і зробити його більш виразним.
"Щоб смак куті розкрився повністю, треба додати те, що завжди підсилює його – трішки солі", – зазначила співачка.
Святковий рецепт Наталії вже став улюбленцем її прихильників, які дякують їй за натхнення до створення святкової атмосфери.
Нагадаємо, Наталія Могилевська зворушливо привітала названу доньку з 13-річчям.