Названо 5 зірок, які змінилися в кращу сторону: вони не бояться змін (фото)

Селебріті часто змінюють образи, щоб залишатися цікавими шанувальникам.

На що тільки не підуть зірки, щоб залишатися популярними. Хтось створює нові проекти, хтось більш активно розвиває соцмережі, хтось епатує публіку, а хтось кардинально змінюється. 

Про останню касту сьогодні і розповість УНІАН. Хто з селебріті радикально змінив образ - читайте далі.

Тейлор Свіфт

Співачка Тейлор Свіфт в юні роки була дуже милою дівчиною з пухкими щічками. Вона привертала увагу, завдяки милим рисам обличчя. Але з роками вона почала працювати над своєю зовнішністю. Тейлор значно схудла, що і позначилося на її обличчі. Тепер у неї впали щоки і більш гостре підборіддя.

Девід Бекхем

Цього красеня, напевно, знає кожен. У молодості футболіст був лисим, а зараз він відрощує волосся і залишає легку щетину на обличчі. Його погляд став більш брутальним. Більш того, він прикрасив своє тіло татуюваннями.

Ріанна

Співачка Ріанна теж змінилася в кращу сторону. З роками вона стала більш стриманою. Також вона попрацювала над своїм стилем. Якщо раніше вона фарбувала волосся в найбільш екстремальні кольори, то зараз вважає за краще бути брюнеткою. Крім того, вона дуже любить голлівудський макіяж з акцентом на червоні губи.

Демі Ловато

Пампушка Демі Ловато взялася за себе не так давно. Їй вдалося значно схуднути, завдяки чому вона стала набагато привабливішою. Тепер у неї більш виразні риси обличчя.

Джаред Лето

Якщо порівнювати старі фотографії актора з нинішніми, то різниця відчутна. Раніше він був звичайним непримітним хлопцем, а зараз - гарячий красень, який підкорив мільйони жіночих сердець. Він відростив волосся на голові і бороду.

Вас також можуть зацікавити новини: