Названо 5 зірок з ідеальними рисами обличчя: ними захоплюються всі (фото)

Їхні обличчя максимально наближені до "золотого перетину".

Часто жінки прагнуть бути схожими на своїх кумирів. І не тільки харизмою і поведінкою, а й зовнішністю. Так, у світовому шоу-бізнесі є кілька красунь, які володіють ідеальними рисами обличчя.

Белла Хадід

Одна з найкрасивіших жінок світу, модель Белла Хадід володіє овальним обличчям. Б'юті-експерти впевнені, що це ідеальна форма. Можна помітити, що у неї одна брова вище іншої. При цьому це може бути наслідком міміки.

Емілі Ратаковскі

Багато шанувальників впевнені, що Емілі вдавалася до пластичних операцій і до послуг косметологів, щоб домогтися ідеального обличчя. Але сама модель постійно спростовує ці чутки, стверджуючи, що вона за природну красу.

Аріана Гранде

Молода співачка Аріана Гранде володіє кольором шкіри "молочний шоколад", а овальна форма обличчя і великі очі роблять її ще більш яскравою. А завдяки високому хвосту співачка повністю відкриває своє обличчя, роблячи його більш привабливим.

Кім Кардашьян

Цією красунею захоплюються мільйони жінок. Вона володіє яскравою зовнішністю - довге волосся, пухкі губи і котячий погляд. Це те, що робить її зовнішність незабутньою.

Анджеліна Джолі

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі визнана найкрасивішою жінкою світу. Хірурги неодноразово відзначали, що її обличчя максимально наближене до "золотого перетину".

Вас також можуть зацікавити новини: