Осина талія: 5 українських зірок, яким вдалося схуднути

Вітчизняні селебріті борються із зайвою вагою так само точно, як і всі дівчата на планеті

Однак, для того, щоб домогтися ідеальних форм, зовсім необов'язково лягати під ніж хірурга - іноді досить правильного харчування, регулярних тренувань і сили волі. Раніше ми розповідали про те, як виглядають українські зірки без макіяжу.

Пропонуємо вашій увазі кілька яскравих прикладів з життя українських зірок, які довели, що струнка підтягнута фігура - це не міф, а реальність.

Наталія Могилевська

У 45 років Наталія Могилевська виглядає просто приголомшливо! Секрет її вічної молодості в постійному догляді за собою.

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча одного разу зіткнулася з проблемою зайвої ваги, але успішно скинула 15 кг. З тих пір постійно займається спортом і стежить за харчуванням.

Настя Каменських

Всі ми пам'ятаємо, як в 2014-му році співачка з'явилася на сцені так ефектно, що шанувальники вирішили, ніби вона вагітна. Насправді питання зайвої ваги для Каменських завжди стояло гостро, тому завдяки спорту, дієті і активного способу життя, вона намагається зберігати апетитну, але струнку фігуру.

Тіна Кароль

Одна з найуспішніших співачок в Україні захоплює шанувальників не тільки своєю творчістю, а й зовнішнім виглядом. До того, як Кароль потрапила в ансамбль Збройних Сил України, вона була "пишечкою", але потім їй вдалося позбутися зайвої ваги.

Руслана Писанка

Телеведуча все життя боролася із зайвою вагою, незважаючи на те, що енергетично завжди була дуже привабливою. Руслана навіть брала участь у шоу "Зважені та щасливі" і схудла на 42 кг.

Вас також може зацікавити: