Арнольд Шварценеггер засипає сина фразами свого культового героя

Син актора Патрік зазначив, що, наприклад, кожен раз, йдучи, його батько заявляє «I'll be back».

Патрік Шварценеггер, син легендарного актора Арнольда Шварценеггера, розповів, як часто в повсякденному житті його батько вживає фрази свого героя з фільму «Термінатор».

Читайте такожШварценеггер завів нового вихованця і дав йому оригінальну кличку (фото)Син зірки поділився подробицями сімейного життя в шоу Келлі Кларксон. За словами Патріка, який також займається кінематографом і прийшов на шоу просувати свій новий фільм «Бунтарка», його батько не пропускає можливості вставити в розмову свої знамениті фрази.

"Так, всі запитують про це. Вони такі: "твій батько завжди говорить свої дотепи"? А я відповідаю: "весь час", — сміється молодий актор.

Патрік зазначив, що, наприклад, кожен раз, йдучи, його батько заявляє «I'll be back«, коронну фразу його персонажа, Термінатора Т-800 з франшизи "Термінатор".

Також актор зазначив, що любов Шварценеггера до цих фраз проявляється і поза межами сім'ї. Наприклад, він любить процитувати свого культового героя під час роздачі автографів.

"Іноді тато маленької дитини, наприклад, 6 років, як би штовхає дитину, щоб він пішов взяти автограф у мого батька або щось в цьому роді. Дитина, напевно, не знає, хто мій батько, підходить, і мій батько просто кричить їй один з жартів, а дитина відповідає: "Що? Я не знаю, що це таке!", - розповідає Патрік, передає popcornnews.

Патрік Шварценеггер, як і його батько, будує акторську кар'єру. Молодий артист вже взяв участь у 23 проектах, найвідоміші серед яких — серіал «Королеви крику» і комедія «Однокласники 2».

Вас також можуть зацікавити новини