Син і дочка Стоцької стали точною копією Кіркорова (фото)

Раніше артист заперечував інтимний зв'язок з рудоволосою співачкою.

Співачка Анастасія Стоцька опублікувала свіже фото зі своїми дітьми. На знімку видно, наскільки сильно син і дочка схожі на Філіпа Кіркорова - з ним Стоцькій приписують роман. 

Хоча шанувальники і подейкували, що Анастасія стала причиною розлучення Кіркорова і Пугачової, офіційно артисти заперечують свій зв'язок. Філіп навіть заявив, що син Насті схожий на нього зовні, оскільки під час вагітності він часто був поруч і у них склалася "енергетичний зв'язок".

Син Стоцької Саша високий, темноволосий і широкоплечий хлопчик. Його ніс, очі і посмішка точно такі ж, як у Кіркорова. Молодша дочка Віра з віком теж стає все більше і більше схожою на іменитого музиканта - у неї аналогічні риси обличчя, а також чорне густе волосся. 

Особисте життя Анастасії Стоцької 

Відзначимо, що Стоцька офіційно була в шлюбі з ресторатором Сергієм Абгаряном, проте два роки тому вони розлучилися. Подробиць особистого життя Настя не озвучувала, а ось Філіп Кіркоров заявив, що не так давно у нього з'явилася улюблена жінка, заради якої хочеться прокидатися вранці. Звичайно ж, її ім'я він теж тримає в таємниці.

Також УНІАН писав, що Кіркоров помацав фанатку за груди прямо під час концерту.

Вас також можуть зацікавити новини: