Співак "Позитив" відповів, чи вдалося йому побороти алкоголізм

Він знайшов інший спосіб боротьби зі стресом.

Популярний український співак, який нещодавно випустив хіт "Спалахи", раніше розповідав про те, що страждає алкоголізмом. Саме у такий спосіб він намагався боротися зі стресом.

Проте згодом він зрозумів, що ця звичка негативно впливає на його життя, тому почав відмовлятися від алкоголю.

В інтерв'ю УНІАН він розповів, що звертався до професіоналів за діагностикою. Як виявилося, в нього немає генетичної залежності від алкоголю.

"Мені просто подобається пити на побутовому рівні. Я контролюю кількість алкоголю й відчуваю межі. Найчастіше пʼю в компанії або коли відчуваю стрес. Водночас можу легко відмовитися від будь-якого алкоголю на місяць і більше. Я дійсно став менше пити, бо з роками організм по-іншому реагує на спиртне. І на цукор, і на хліб… Алкоголь затьмарює свідомість. А зі світлою головою я завжди більш продуктивний. Тому зараз я більш відповідально ставлюся до своєї дієти", - розповів Позитив.

Він додав, що зараз боротися зі стресом і депресивним станом йому допомагає активна діяльність.

"У моєму випадку важливо працювати над собою, знаходити собі завдання, ставити мету, до якої ти йдеш. Бездіяльність викликає апатію", - підсумував артист.

Нагадаємо, раніше Позитив сказав, що стоїть на військовому обліку та вже пройшов комісію. Він готовий захищати Україну зі зброєю у руках.

Вас також можуть зацікавити новини: