Зміни в зовнішності Валерія Леонтьєва налякали мережу (фото)

Багато хто здивований тим, як постарів артист.

Популярний російський співак Валерій Леонтьєв здивував фанатів своїм зовнішнім виглядом. Читайте такожВалерію Леонтьєву стало зле на "Новій хвилі": через хворобу скасовано його виступи

Кадри з артистом на своїй сторінці в Instagram опублікував продюсер і композитор Ігор Крутой. На відео 71-річний Леонтьєв постав зі своєю дружиною Людмилою Ісакович.

Шанувальники засмутилися, побачивши різко постарілого Валерія. Він багато років вважався секс-символом російської естради.

"Змарнілий Валерій Леонтьєв в шрамах. З дружиною Люсею", - підписав кадр із зіркою Telegram-канал "НеМалахов".

Хто такий Валерій Леонтьєв

  • Леонтьєв-відомий російський співак. Найвідоміші композиції артиста - "Казанова", "Ти мене не забувай", "Зникли сонячні дні".
  • Записав понад 20 альбомів, багато з яких розходилися мільйонними тиражами. За тираж альбомів "Справа смаку" і "Грішний шлях" удостоєний премії World Music Awards (Best selling Soviet Artist of the Year).
  • Леонтьєв (неофіційно з 1972 року, а офіційно з 1998 по сьогодні) одружений з Людмилою Яківною Ісакович (нар. 1953). Людмила живе в Маямі з 1992 року. Дітей у подружжя немає.
  • Сайт "Миротворець" вніс Валерія Леонтьєва в розділ "Чистилище" за перетин кордону анексованого Криму і концерти, проведені там у 2014 і 2015 роках.