"Відчуває певний момент": відомий продюсер розповів, коли повернеться Дзідзьо на сцену

Чоловік наголосив, що співак може знову обрати комічний образ.

Заява українського співака Михайла Хоми щодо відмови від свого образу DZIDZIO спантеличила прихильників. Проте продюсер Михайло Ясинський припускає, що це не назавжди. 

Чоловік наголосив, що зараз у співака просто інший етап у творчості. Він підлаштовується до реалій в Україні та продовжує йти до своєї мрії. 

"Я думаю, що Михайло відчуває певний момент у своєму житті, коли він робить те, про що він завжди мріяв. А він мріяв бути співаком, справжнім співаком, в нього потужний голос. Він, наскільки мені відомо, не має освіти спеціальної музичної, а має надзвичайний природний голос. Михайло зараз ним насолоджується і робить дуже велику справу цим голосом", - прокоментував Ясинський в інтерв'ю Славі Дьоміну. 

Продюсер додав, що не виключає того факту, що згодом Хома захоче реанімувати свій веселий образ на сцені. Тому слід очікувати на гучне повернення Дзідзьо в український шоу-бізнес. 

"Коли будуть інші часи і він зрозуміє, що ринок в такому скажемо значенні бізнесовому повернувся, я думаю, що буде поява Дзідзьо. Це буде! Можливо, кіно якесь чи будуть потужні хіти, а потім будуть три або чотири Палаца спорту", - наголосив Михайло. 

Та поки сам Хома не коментує подальші плани. Раніше він розповідав, що відчуває в собі трансформацію та відповідальність під час війни. За його словами, завдання як Дзідзьо він виконав, тому тепер обирає більш серйозний образ. 

Нагадаємо, раніше відомий продюсер розповів, чи повернеться Потап в український шоу-бізнес.

Вас також можуть зацікавити новини: