Володимир Остапчук показав подарунок, який підготував дружині до весілля

Шоумен представив авторську пісню "У фільмах Тарантіно".

Шоумен Володимир Остапчук представив авторську пісню "У фільмах Тарантіно", яку присвятив дружині Христині. Цю пісню він подарував їй на весіллі.

Читайте такожВолодимир Остапчук одружився вдруге (фото)

Разом з піснею, яка вже доступна на всіх музичних майданчиках і сервісах, Володимир Остапчук презентував зворушливе mood video на трек на своєму YouTube-каналі.

Лейтмотивом відео "У фільмах Тарантіно" стала романтична love story пари, а також їх прогулянки і побачення.

"Я написав пісню-подарунок Христині на наше весілля і не планував її афішувати. Але Христина виставила в сторіз уривок з неї, і її просто закидали розпитуваннями, що за пісня і де її завантажити. Тому ми вирішили презентувати її, поділившись теплими і позитивними емоціями зі слухачами", - сказав Остапчук.

«Я завжди знала, що Вова дуже талановитий, що він красиво співає, навіть коли просто ходить по квартирі і наспівує щось. Але, коли він заспівав мені "У фільмах Тарантіно", пісню про нас і нашу любов, я була дуже зворушена. Зараз вона у мене на повторі, і навіть мої подружки її постійно слухають, скидають мені відео, як вони наспівують і танцюють під неї. Це дійсно чарівний подарунок, за який я дуже дякую тобі, Вово», - додала Христина.

Інші новини УНІАН: