"Затьмарила матір": 18-річна дочка Беллуччі роздяглася на камеру

Діва Кассель перейняла від матері любов до відвертих фото і розкішної мереживної білизни.

18-річна дочка Моніки Беллуччі і Венсана Касселя прикрасила глянцеву обкладинку видання Wonderland. Діва Кассель постала у відвертому образі.

Юна модель роздяглася на камеру, залишивши на собі лише білизну. Діва позувала в мереживному бюсті, а обличчя прикрила темною вуаллю. Дочка Беллуччі явно перейняла від своєї матері любов до красивих фото.

Стриманий макіяж з акцентом на пухкі губи і довгі вії, вдало підібрані сережки, які підкреслили гострі вилиці Діви, і розкішні мережива - образ дочки Беллуччі вразив мережу. Попри те, що вона позувала в білизні, нічого "зайвого" в кадр не потрапило.

Дівчина будує кар'єру в модельному бізнесі, а тому відверті знімки для неї не рідкість. Однак фанати відзначають, що Діва Кассель не виглядає вульгарно.

У коментарях під новим фото дочки Беллуччі багато хто заявив, що дівчина затьмарила свою матір. Користувачі пишуть Діві чимало компліментів. 

Реакція фанатів:

  • "Ти одна з найкрасивіших дівчат, яких я коли-небудь бачив, серйозно"
  • "Яке дорогоцінне майбутнє і сьогодення чекає на тебе, моя дорога Діво"
  • "Ти схожа на прекрасний сон, дорогоцінна Діво!"

Нагадаємо, раніше розкішна Моніка Беллуччі влаштувала фотосесію в панчохах. Актрисі 58 років, але вона не втрачає свою красу.

Вас також можуть зацікавити новини: