Зірка "Моєї прекрасної няні" Жигунов живе разом з "двійником" Анастасії Заворотнюк (фото)

Особливо уважні шанувальники актора впевнені, що пара давно живе в заміському будинку.

Нещодавно Сергію Жигунову стали приписувати роман з журналістом Вікторією Ворожбит, яка, на думку багатьох, схожа на Заворотнюк. Особливо уважні шанувальники актора впевнені, що пара давно живе в заміському будинку.

Приводом до цього послужили публікації в Instagram Сергія і Вікторії. Вони часто діляться знімками домашнього улюбленця — кота Самсона, що став останнім часом Пинею, одних і тих же локацій в садибі Абрамцево у Підмосков'ї, пише "СтарХіт".

Читайте також25-річна модель Джіджі Хадід вагітна від екс-соліста One Direction - ЗМІ«Кіт, по-моєму, чекає-не дочекається коли закінчиться ця самоізоляція. Кожен, хто проходить повз, вважає своїм обов'язком заподіяти йому любов.

За ці три тижні благородний породистий Самсон остаточно став Пинею, був нещадно поласканий, поглажений вздовж і впоперек, а також позбавлений можливості безкарно цілодобово бігати по ділянці. Останні три дні в темний час доби для пошуків кота ми застосовуємо геніальний винахід людства — тепловізор», — ділилася Ворожбит кілька днів тому.

Про Самсона, який став повноцінним членом сім'ї, дуже тепло відгукується і сам Жигунов. «Життя продовжується. Наплювавши на загрозу двосторонньої пневмонії, Пиня відкрив купальний сезон», — зазначав 57-річний артист.

Ось тільки коментувати особисте життя «гардемарин» не поспішає. Відомо, що ось вже більше 30 років він живе з Вірою Новіковою. Пара розлучалася в середині нульових через роман Сергія з Заворотнюк, але потім зійшлася знову.

Нагадаємо, раніше Жигунов став зустрічатися з "двійником" Анастасії Заворотнюк.