5 українських зірок, яких переслідували божевільні фанати

Багато зірок стають жертвами переслідування неадекватних фанатів

Багато знаменитостей стикаються з надмірно активними шанувальниками. Фанати пишуть їм листи, стежать за ними всюди і навіть навідуються до них додому. Українські зірки розповіли, як переслідувачі псували їм життя.

Анна Добриднєва

Співачка Анна Добриднєва розповіла, що вже кілька років за нею стежить неадекватний чоловік. Він писав їй і її рідним листи в соцмережах з погрозами життю і натяками на те, що переслідувач знає її місце розташування. Зі страху зірці довелося змінити спортзал. Анна відчувала параною і вдивлялася в кожного перехожого, намагаючись впізнати свого переслідувача.

Злата Огневич 

У березні 2019 року на Злату напав невідомий чоловік біля її будинку. Співачку захистив її водій. Нападника затримала поліція.

За словами Злати, чоловік давно погрожував їй у соцмережах. На відео із затриманням невідомий каже: "Я не відстану від тебе ніколи в житті. Ніхто тобі не допоможе". Співачка зізналася, що їй дуже страшно, адже чоловік знає її домашню адресу.

Слава Камінська

Популярна співачка і учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська розповіла, що вже кілька років незнайомий чоловік атакує її соцмережі з різних акаунтів і розсилає погрози. А в серпні 2019 року невідомий намагався проникнути в її будинок.

Jerry Heil

Співачці Jerry Heil довелося переїхати в інший будинок через погрози переслідувача. Чоловік вирахував її домашню адресу і надсилав фотографії її балкона з багатоповерхового будинку. У повідомленні він написав, що прийде до неї додому.

Христина Соловій

Співачка Христина Соловій зізналася, що з 2018 року її життя перетворилося на пекло. Божевільний переслідувач влаштовував хакерські атаки на її соцмережі, поширював особисті дані артистки і зірвав продаж квитків на її концерт. Молодика знайшла і затримала поліція.

Читайте також на УНІАН: