Зіркова ганьба: хто на концерті засвітив труси, у кого зажувало волосся, а кого двічі знудило

Приготуйтеся! Буде весело і місцями не дуже.

Селебріті іноді радують публіку не тільки ефектними концертними шоу, але і конфузами. Ані Лорак, наприклад, перед маленькими слухачами засвітила труси, а Леді Гага звалилася з рояля. 

Ані Лорак

Одного разу на "Дитячій Новій хвилі" Ані Лорак виступала в ультракороткій сукні, що є типовим для співачки. Під час активних танців її сукня почала задиратися, а тому маленькі глядачі, які сиділи в першому ряду, насолодилися видом її трусиків. Що ж, таке теж буває.

Леді Гага

Заради ефектного шоу Леді Гага вибралася на рояль, але вдало злізти з нього їй не вдалося. Співачка буквально звалилася і опинилася під ним. Було б смішно, якби не було так сумно. Така неуважність могла обернутися для неї серйозною травмою.

Бейонсе

На одному з концертів Бейонсе так рухала головою, що її волосся опинилося в вентиляторі. Ось це було б місиво, якби їй вчасно не надали допомогу. 

Брітні Спірс

А ось Брітні Спірс та ще запальничка. Прямо на сцені через дикі танці її костюм розійшовся по швах. Благо, вона не стала крутитися перед шанувальниками, щоб вони на власні очі не побачили всі її принади.

Джастін Бібер

На одному з концертів Джастіна Бібера знудило прямо на сцені. Він повернувся до глядачів спиною і зробив свою справу. Потім він пішов за лаштунки, привів себе до ладу і повернувся до шанувальників у повній бойовій готовності. У момент, коли він розповідав про зіпсоване молоко, яке випив незадовго до концерту, його знову знудило.

Раніше УНІАН назвав 5 зірок, яких не впізнати без макіяжу.

Вас також можуть зацікавити новини: