Зірка "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як втратила дитину: "Блювала кров'ю"

За її словами, вона втратила дитину через лікарську помилку.

Зірка кулінарного проєкту "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, що 15 років тому була вагітна, але втратила дитину під час пологів.

За її словами, вона народжувала в Ялті в клініці з платним відділенням. Об 11 вечора вона приїхала, лікар проколола їй міхур, після чого пологова діяльність закінчилася. Після цього, продовжила Ліза, лікарка почала давати їй таблетки для стимуляції.

"Коли я вже почала дізнаватися, що мені давали, то з'ясувалося, що це були пігулки для стимуляції, а лікарка казала, що це вітамінки. Таку таблетку можна випити тільки одну за ніч, а вона запхала в мене чотири. Уже вранці я почала блювати кров'ю", - поділилася Глінська в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Вона додала, що коли пологова діяльність відновилася, лікарі виявили, що пуповина обвила шию дитини.

"Мені не зробили УЗД, коли я тільки приїхала, щоб перевірити, чи все добре. Що більше я тужилася, то сильніше душила дитину. Я народила мертву дитину. У мене почалася кровотеча, тому лікарі одягли мені кисневу маску", - каже Ліза.

Пізніше в лікарню до неї приїхали батьки. Вони запитували в лікарів, як дитинка, однак ті лише відмахувалися від запитань і сказали, що сама Ліза при смерті.

Після цієї трагедії Глінській знадобилося багато часу, щоб прийти до тями. Вона почала працювати з психологом і робила це дуже багато років.

Вас також можуть зацікавити новини: