Безнадійно застаріли: 3 пари шортів, від яких варто відмовитися (фото)

Вони зроблять ваш образ смішним і безглуздим.

Кожна жінка, напевно, колекціонує речі. З приходом нового сезону ми докуповуємо і докуповуємо їх, а ось позбутися від старих рука не піднімається. При цьому все ж є деякі антитренди в одязі, від яких краще відмовитися.

Сьогодні поговоримо про шорти, оскільки з приходом тепла вони стануть більш актуальними, ніж джинси.

Джинсові шорти

Незважаючи на те, що це елемент базового гардероба, від нього все ж краще відмовитися. Придивіться до бриджів і капрі, а ось коротенькі шортики своє вже віджили. Більш того, вибирайте більш вільні моделі, які не будуть сковувати ваші рухи і створювати парниковий ефект.

Міні-шорти

Мало того, що міні-шорти мають вульгарний вигляд, вам варто розуміти, що навряд чи ви чимось здивуєте оточуючих. Дизайнери радять створювати більш стильні образи, які зроблять вас не тільки яскравою, а й загадковою. Тому зверніть увагу на боксерські шорти, які будуть на піку популярності.

Шорти з паєтками

В цілому це ще допустима модель шортів, але тільки в тому випадку, якщо ви збираєтеся на вечірку. Якщо ні, тоді краще не одягати їх, щоб не здаватися смішною. Шорти з паєтками привабливо можуть виглядати на дні народженні, на вечірці в клубі, але для вуличних прогулянок вони не підходять.

Нагадаємо, які куртки вже давно вийшли з моди.

Вас також можуть зацікавити новини: