Дизайнер розповів, які пуховики зараз в тренді (фото)

Вони підкреслять вашу індивідуальність.

Дизайнер Андре Тан розповів, на що варто звернути увагу при виборі верхнього одягу на зиму 2024, особливо, якщо мова йде про пуховики.

Дійсно, підібрати сучасний і зручний пуховик складно, але якщо дослухати до порад спеціаліста, то ви зможете зробити правильний вибір.

Довжина

Сучасний пуховик має бути довгим, оскільки в моді спідниці міді та навіть максі, а пуховик повинен усе це закрити. Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але більш елегантно, коли вона виступає максимум на 5 см.

Тканина

Не обирайте блискучі та при цьому тонкі тканини, які збираються в дрібні складки. Це має дешевий і не сучасний вигляд. Віддаємо перевагу щільним та якісним тканинам.

Застібка

Ґудзики, клепки, блискавка - все добре, але краще, щоб їх не було видно. Потайна застібка має більш сучасний та актуальний вигляд.

Пасок

Пасок може стильно та вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона повинна бути об’ємною) та пояс тільки вільний!

Стібка

Горизонтальна широка - найпопулярніший варіант. Ще стібка може бути ромбиком, але рівномірна! Не варто вибирати модель, де є комбінація стібок.

Вас також можуть зацікавити новини: