Ці 5 зачісок перетворять вас на старуху: відмовтеся від них (фото)

В першу чергу варто відмовитися від начісування.

Кожна жінка мріє про густе, шовковисте і розкішне волосся, адже воно надає нам силу і життєву енергію. Однак є зачіски зі зворотним ефектом - вони значно старять.

Високий хвіст

Якщо вам здається, що ви зробите тугий високий хвіст і тим самим натягнете шкіру на обличчі, то це свідомо програшна думка. Така зачіска підійде юним дівчатам, а ось тим, кому вже за 30 варто підбирати більш відповідні за віком. В іншому випадку ваш образ буде мати дитячий, безглуздий вигляд і викликати дисонанс з вашою зовнішністю.

Зібране волосся

Зазвичай у жінок після 30 років з'являються перші зморшки. Якщо ви зберете все своє волосся, то тільки підкреслите недосконалості на обличчі і свій вік. Щоб приховати це все і візуально прибрати років 10, вам варто робити більш недбалу зачіску з декількома випущеними пасмами.

Начісування

Така зачіска була в тренді в 80-90-х роках. Тому якщо в сучасному світі ви вирішите її повторити, то всі відразу ж зрозуміють, скільки вам насправді років. Якщо ж ви хочете додати волоссю об'єму, то найпростіший спосіб - використовувати лак для прикореневої зони.

Довге волосся

Чим старша жінка - тим коротше у неї повинно бути волосся. Саме такої думки дотримуються стилісти. Довгі локони візуально тільки погіршать ваш образ, в тому числі і обличчя. Тому рекомендується все ж робити акцент на обсязі, а не довжині.

Чубчик

Він ускладнює нижню частину обличчя, тим самим додаючи вам кілька років. Якщо у вас красиві риси, видно вилиці, чоло без зморшок, то краще позбутися від чубчика. Стилісти переконані, що чубчик підходить тільки тим дівчатам, яким до 25 років.

Раніше УНІАН розповідав, які спідниці старять.

Вас також можуть зацікавити новини: