Ці фасони спідниць стануть незамінними влітку-2023 (фото)

Вони будуть на піку популярності.

Спідниця - один з основних елементів жіночого літнього гардеробу. Вони можуть бути різними - міні, міді або максі, але дуже важливо підібрати правильний фасон.

УНІАН розповідає, які спідниці будуть в тренді в цьому сезоні.

Спідниця з рюшами

Цей варіант ідеально підійде дівчатам до 30 років. Легка, вільна, мила спідниця створить як романтичний образ, так і підійде для прогулянки з друзями. Комбінувати її можна з футболками і топами. А на ніжки варто взути або босоніжки, або кеди. Про туфлі на підборах в даному випадку варто забути.

Спідниця-шорти

Якщо ви обожнюєте носити міні-спідниці, але боїтеся засвітити зайве, то фасон спідниця-шорти прийде вам на допомогу. Більш того, дана модель має дуже привабливий вигляд на струнких ніжках, і вражає своєю оригінальністю. Краще вибирати такі спідниці в одному кольорі. Мінімалізм в даному випадку - наше все.

Спідниця з розрізом

У минулому році ледь не у кожної модниці була спідниця міді з високим розрізом. У цьому сезоні вони залишаються популярними, тому сміливо діставайте їх зі своїх полиць або біжіть купувати. Ви будете сяяти на вулицях свого міста.

Шовкова спідниця

Шовкова спідниця довжини максі дозволить вам створити одразу кілька образів. Її можна носити як під сорочку, так і під кофту, якщо ввечері вам стане прохолодно. Головна перевага шовкової спідниці в тому, що вона поєднується і зі спортивним стилем. Взувайте кеди і біжіть у своїх справах! А якщо хочеться більше романтизму, то взувайте босоніжки на підборах і підкорюйте цей світ.

Джинсова спідниця з косим зрізом

Це хіт сезону. Дана модель ідеально сідає по фігурі і підкреслює всі достоїнства. Зверніть на неї увагу, якщо хочете бути наймоднішою цього літа.

Раніше УНІАН назвав наймодніші купальники на літо 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: