Це табу: 5 жіночих речей, які відлякують чоловіків (фото)

Позбавтеся від них, щоб перше побачення не стало останнім.

Часто жінки в гонитві за модними тенденціями упускають один важливий момент - не всім чоловікам вони подобаються. УНІАН пропонує розібратися, які жіночі речі відлякують чоловіків і на що їх замінити, щоб бути стильною і впевненою в собі.

Джинсовий комбінезон

Давайте згадаємо джинсові комбінезони, які ще кілька років тому були на піку популярності. Втім дівчата і зараз продовжують їх носити, незважаючи на те, що сильна половина людства вважає їх жахливими. Мішкуваті комбінезони приховують принади фігури і мають зовсім не жіночний вигляд. Тому їх краще замінити на тотал-лук у вигляді спідниці або джинсів, футболки і джинсової курточки.

Туфлі на підборах і платформі

Жінки помилково вважають, що чим вище каблук, тим сексуальніший вигляд вони мають. Насправді чоловіки вважають, що класичні човники або мініатюрні босоніжки мають куди кращий вигляд, а ось взуття на платформі і високих підборах вони називають "копитцями".

Декольте і відкрита спина

Речі з декольте або відкритою спиною є досить суперечливими. З одного боку вони мають спокусливий і вражаючий вигляд. Однак одягати такі речі можна тільки в тому випадку, якщо ви вже давно перебуваєте в стосунках з чоловіком і хочете запалити іскру. А ось якщо ви йдете на перше побачення, то краще вибрати більш стриманий образ, щоб не відлякати потенційного партнера і не створити помилкове враження про себе.

Чоловічі костюми та сорочки

Сильна половина людства вважає, що нові тренди в одязі за типом костюмів і сорочок чоловічого крою, мають безглуздий вигляд на жінках. Вони переконані, що образ повинен бути елегантним, привабливим, ніжним і романтичним. А подібні на чоловічі речі лише додають жінкам більше чоловічої енергії, що робить їх менш привабливими.

Кросівки та сукні

Ні для кого не секрет, що таке поєднання ще зовсім недавно було на піку популярності, та й зараз теж. Однак така тенденція, як вважають чоловіки, має смішний вигляд, бо змішувати два різних стилі - не завжди доречно. Краще вибрати один стиль одягу і дотримуватися його.

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила ефектним образом на зустрічі з Орландо Блумом.

Вас також можуть зацікавити новини: