Надя Дорофєєва показала топ-5 трендових купальників

Пляжний "лук" повинен бути модним.

Українська співачка Надя Дорофєєва часто публікує фотографії в Instagram. Безліч знімків зроблені в купальниках. Ми не змогли обійти це стороною і склали для вас добірку модних купальників.

Читайте такожНазвана модна спідня білизна-2020, яка не залишить вас байдужими

Тваринний принт

Так-так, роки йдуть, а тваринний принт все також в моді. Варто зазначити, що це стосується купальників, взуття та одягу. При цьому підбирати "лук" потрібно обережно, щоб не переборщити і не здатися вульгарною "тигрицею".

Яскраві кольори

Суміжні купальники яскравих кольорів ідеально підкреслюють фігуру. А ось на грудях є замочок, за допомогою якого можна трохи оголити груди.

Темне бікіні

Роздільні купальники в темних відтінках залишаються в тренді і в цьому сезоні. Особливо красиво вони виглядають на засмаглій шкірі. Також варто зазначити, що чорний колір візуально зменшує фігуру.

Ніжність

Ніжно-рожевий суміжний купальник Наді - це лайфхак для справжніх принцес. Якщо ви хочете вигідно підкреслити свою фігуру, але при цьому залишитися ніжною дівчиною, тоді такий фасон саме для вас.

Пристрасний червоний

Ну кому не йде червоний колір? Ось і Дорофєєвій він до лиця. Роздільний купальник, на грудях якого красується зірка - це те, що потрібно для відпочинку біля басейну або біля моря.

Як повідомляв УНІАН, супермодель Ірина Шейк показала трендові окуляри 2020 року.