Як у 60 мати вигляд на 20 років молодше: стрижки на коротке волосся для зрілих жінок (фото)

Розповідаємо, які стрижки для жінок 60 років, які не потребують укладання, можна зробити вже зараз.

Складно знайти жінку, яка не хоче виглядати свіжо і молодо, навіть якщо їй давно виповнилося 50 або 60 років. Цифра в паспорті - не привід не доглядати за собою, тому дуже важливо знати, які модні стрижки для жінок після 60 років допоможуть вам "скинути" кілька десятків років.

Модні стрижки 2024 для жінок за 60 - ТОП вдалих ідей

Красиві стрижки для жінок 60-70 років важливо вибирати, відштовхуючись від власного фототипу, а також способу життя і стану волосся. Ми зібрали кілька варіантів самих різних стрижок, з яких кожна жінка знайде відповідний для себе образ.

  • Каре

Якщо ви шукаєте короткі стрижки для жінок, які підійдуть для будь-якого типу волосся і обличчя, то каре - ідеальний варіант. Воно може бути рівним, асиметричним, з філірованнимі кінчиками, з чубчиком або без - про ці нюанси краще порадитися зі стилістом, але такий тип стрижки точно омолодить вас.

  • Піксі

Такі стрижки для літніх жінок - не потребують укладання - дуже популярні серед тих дам, у яких немає часу або бажання годинами стояти біля дзеркала з феном і гребінцем в руках. Піксі теж може бути з чубчиком або без, для різної форми обличчя і стану волосся, але в цілому - це ідеальний варіант стрижки без укладання.

  • Каскад

Самий практичний і модний варіант стрижки для жінок 50 років з тонким волоссям, який можна зробити на будь-яку довжину. До речі, перукарі рекомендують робити укладку на каскад, але якщо ви їх не послухаєтеся, нічого страшного не станеться. Завдяки певній технології укорочення волосся і надання їм форми, навіть без укладання на вашій голові буде легкий об'єм і гарна зачіска.

  • Подовжене каре

Це варіант стрижки для жінок 60-70 років, у яких дійсно тонке волосся - за допомогою подовженого каре можна візуально трохи збільшити об'єм локонів і витягнути овал обличчя. Звичайно, таку стрижку бажано укладати, тоді вона буде виглядати чудово.

Вас також можуть зацікавити новини: