Модні осінні кольори-2020: приклади сучасних "луків"

Речі потрібно підбирати зі смаком.

Кожен сезон мода трохи змінюється. Це стосується не тільки крою, але і кольорів. Пропонуємо на прикладі розібрати, які відтінки будуть в тренді цієї осені.

Читайте також "Яскравіше зірок": Зібрані найкращі образи Меган Маркл

Жовтий лайм

Це поєднання жовтого і лаймового кольорів. Тканина такого відтінку ідеально підходить для брючного костюма. Він буде виглядати елегантно і водночас яскраво.

Пісочний

Цей відтінок вже давно в моді. При цьому багато хто його недооцінює, бо думають, що він занадто блідий. При цьому такий нюдовий колір підходить практично під все.

Марсала

Марсала вже давно зарекомендував себе як колір, який гідний окремої уваги. Це глибокий червоний відтінок, який здатний висловити всю вашу внутрішню пристрасть.

Ультрамариновий зелений

І мова зараз піде зовсім не про жаб. І ви так виглядати не будете. Це дуже модний відтінок. При цьому не варто обирати цілісний костюм зеленого кольору. Краще просто зробити акцент на якійсь одній речі.

Свинцевий

Цей колір підкорив серця всіх модниць. З одного боку він досить звичайний, а з іншого - не всі його використовують його в своїх "луках". Тому в одязі такого відтінку ви будете унікальні.

Інші новини по темі: