Найстильніший манікюр 2021-2022: свіжі ідеї для натхнення (фото)

УНІАН пропонує розглянути варіанти однотонного манікюру, манікюру на короткі і довгі нігті, а також варіанти яскравого покриття.

Не дарма кажуть, що жіночі ручки завжди повинні бути доглянутими. І правда, це перше на що звертають увагу співрозмовники. А щоб ваші ручки виглядали стильно і жіночно, вибирайте найелегантніші варіанти манікюру.

Однотонний манікюр 2021

Яскраві і ексцентричні дизайни вже потроху відходять на другий план. Віддайте перевагу однотонному покриттю. Наприклад, восени ідеально виглядатимуть червоний, блакитний, гірчичний, бордовий кольори.

Нюдовий манікюр 2021

Стильним варіантом манікюру завжди буде нюдове покриття. Фахівці неодноразово говорили, що саме таке покриття собі роблять дружини мільйонерів. Природність завжди буде на першому місці. 

Матовий манікюр 2021

Зверніть увагу на матове покриття ваших нігтиків, якщо глянець вже трохи набрид. Так ваші ручки заграють новими фарбами і додадуть вам певну загадковість.

Класичний манікюр 2021

Звичайно, ми не могли не відзначити класичний манікюр - френч. Він завжди виглядає дуже акуратно, природно і елегантно. Це безпрограшний варіант в будь-яку пори року.

Елегантні дизайни 2021

У манікюр можна додати "родзинку" у вигляді якогось листочка, але не варто аж надто захоплюватися. Якщо один-два нігтики будуть відрізнятися, то в цілому це буде виглядати стильно. Але дизайн на кожному нігтику - це вже давно моветон.

Вас також можуть зацікавити новини: