Названо тіні для очей, які підходять абсолютно всім (фото)

Вони зроблять ваш погляд більш виразним.

Літній макіяж повинен бути легким і невимушеним, тому візажисти радять вибирати або світлі відтінки тіней, або яскраві. А ось від смокі-айс, наприклад, варто відмовитися. Та й не всім він підходить.

УНІАН розповідає, які тіні модні в 2023 році.

Коричневі тіні

Незалежно від кольору ваших очей, сміливо використовуйте коричневі тіні. Вони зроблять ваш погляд більш відкритим і спокусливим. Особливо якщо вони з легким шиммером, який додасть вашим повікам ще й невимушеного сяйва.

Бежеві тіні

Світло-бежевий відтінок тіней ідеально підходить для літнього макіяжу. З одного боку він ледь помітний, а з іншого - зробить вас більш впевненою в собі, якщо ви не виходите на вулицю без мейк-апу. Крім того, бежеві тіні можна наносити не тільки на рухому повіку, але і під брову, щоб зробити погляд більш виразним.

Яскраві тіні

В даному випадку краще звернути увагу на рідкі тіні, які не будуть обсипатися і скочуватися на очах через спеку. Придивіться, наприклад, до підводок яскравих відтінків - ними ви можете намалювати стрілки. Однак враховуйте, що якщо ви вибираєте яскраві тіні, то помада повинна бути нюдовою. 

Раніше УНІАН назвав п'ять варіантів найкращого літнього манікюру.

Вас також можуть зацікавити новини: