Які нігті зробити на Новий рік 2023: ТОП-12 кращих варіантів

Якого кольору повинен бути манікюр на Новий рік 2023 і як вибрати дизайн для коротких або довгих нігтів - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

Новий рік 2023 настане зовсім скоро, а це значить, що вже зараз час шукати найбільш привабливі ідеї для манікюру. Найбільш трендовими кольорами в майбутньому році стилісти назвали жовтий, зелений, коричневий, сріблястий, червоний, білий і чорний. УНІАН розповість, яким кольором фарбувати нігті на рік Кролика і що замовляти своєму нейл-майстру.

Раніше ми говорили про те, який манікюр на Новий рік 2023 можна зробити ще.

Новорічний манікюр 2023 на короткі нігті - варіанти

Дівчата, які вибирають практичність і "носять" короткі нігті, можуть вибрати для себе гарний дизайн в темно-зелених тонах з камінням - це дозволить вигідно доповнити новорічний образ і не виглядати занадто зухвало. Якщо ж хочеться більше блиску і розкоші - рекомендуємо придивитися до "золотого манікюру", де використовується лак гірчичного кольору і втірки або блискітки.

Також вдалим вибором стануть чорний і фіолетовий лаки для нігтів - такий манікюр можна доповнити фольгою, блискітками або тематичними малюнками. 

Для дівчат, які люблять класику, УНІАН пропонує витончений манікюр на короткі нігті в ніжно-блакитних тонах - ви можете попросити нейл-майстра зробити його однотонним або додати "зимові" малюнки.

Ну і, звичайно, французький манікюр - незмінний фаворит серед багатьох представниць прекрасної статі, який ідеально підходить до будь-якого образу і свята.

Незвичайний новорічний манікюр 2023 - дизайни

Продовжуючи тему з класичним французьким манікюром, пропонуємо оригінальний варіант - "френч" червоного кольору з тематичним дизайном. Цей милий нейл-арт сподобається тим, хто хоче і святу відповідати, і не вигадувати для себе складних дизайнів.

Не менш вдалими варіантами новорічного дизайну нігтів стилісти назвали і нігті в темно-синіх тонах - малюнки можуть варіюватися в залежності від ваших особистих переваг, але базовий колір обов'язково повинен бути саме таким.

Камені і стрази будуть в фаворі для покровителя наступаючого року, тому, якщо вам подобаються подібні дизайни, сміливо зберігайте собі ідеї і показуйте їх своєму майстру з манікюру.

Вас також можуть зацікавити новини: