Ще не пізно: змітаємо з полиць наймодніші купальники цього літа

Розповідаємо про найбільш трендові моделі, які прикрасять ваше тіло.

Літо - це період відпусток, моря, насолоди сонячними променями. Дівчатка зазвичай довго готуються до пляжного сезону, і коли він настає нам хочеться дивувати всіх навколо своєю фігурою, засмагою і, звичайно, купальниками.

Зараз вже середина літа, але в останній вагон ми ще встигнемо заскочити, щоб підібрати собі найстильніший купальник для відпустки.

Почнемо з того, що влітку хочеться більше яскравих фарб, так званої, соковитості. Тому лаконічні купальники яскравих кольорів зіграють вам тільки на руку. Уявіть, як красиво він буде виглядати на засмаглій шкірі.

"Спогади" з дитинства також можуть нам стати в нагоді. Наприклад, купальник з бюстгальтером-шторками і потішним принтом. Можливо, у вас є улюблений мультфільм, яким ви надихнетеся при пошуку ідеальної моделі для себе.

Всі пам'ятають, що зараз в тренді кроп-топи з довгим рукавом? Звичайно, для пляжу - це не найвдаліший варіант, бо загорять у вас тільки ніжки. Але, якщо ви звикли сидіти в тіні, тоді мерщій за таким купальником. Повірте, ви будете найстильнішою дівчиною.

Також рекомендуємо придивитися до моделей на одне плече. Вони ідеально підкреслюють ключиці, роблячи їх ще більш сексуальними. 

Ну, і звичайно, не будемо зраджувати суміжним купальникам. Адже вони прекрасно приховують недосконалості фігури і візуально роблять стрункішою.

Вас також можуть зацікавити новини: