Будь бездоганною: стильні пальта, які варто обрати цієї осені (фото)

В такому одязі ви почуватиметесь справжньою королевою.

Питання вибору красивого та зручного верхнього одягу не втрачає актуальності восени. Нині величезне різноманіття пальт, курток, вітровок, плащів та інших варіантів для українських модниць. Ми ж зупинимось на жіночих пальтах, на які не гріх витратитись цієї осені, що все ще дарує нам тепло.

Класичне пальто

Чорне пальто з широкими плечима, модель з тонкими смужками в корпоративному стилі, варіант верблюжого кольору з поясом, класичне пальто пастельних відтінків – оберіть те, що пасує саме вам з найкращими думками про комфорт та красу.

Цієї осені любителі класики можуть потішити себе чорними або сірими пальтами, які вдало підкреслять фігуру. Тут  звичайно, важливі якісні матеріали, а також варто звернути увагу на красиві акценти у вигляді вишуканої вишивки або ж іншого оригінального декору.

Об'ємне пальто

Популярні моделі частіше представлені з гострими плечима, об'ємним кроєм або довжиною максі.

Пальта, які мають форму пісочного годинника, вигідно підкреслюють талію та вносять елементи шику та гламуру до класичного стилю. А однобортне довге пальто є гарною альтернативою мішкуватому фасону.

Не забувайте, що майстерність у пошуку ідеального пальта полягає в тому, щоб підійти до цього питання так, наче ви інвестуєте з думкою в найкращу якість та бачите себе королевою.

Раніше УНІАН назвав модне взуття на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: