Як одягатися, щоб подобатися чоловікам: стильна добірка суконь (фото)

Кожна жінка замислюється над тим, який одяг чоловіки вважають привабливою.

Кожна жінка не один раз замислювалася над тим, як одягнутися, щоб сподобатися чоловікові. Відомо, що чоловіки віддають перевагу більш жіночні силуети, які підкреслюють спокусливі вигини тіла.

Сьогодні УНІАН розповість, який одяг вибрати жінкам у спеку, щоб подобається чоловікам і які кольори їх збуджують.

Які сукні подобаються чоловікам

Багато експертів неодноразово проводили опитування серед сильної половини людства і з'ясували, що чоловіків приваблюють легкі повітряні сукні з квітковим принтом. Чоловіки впевнені, що такий одяг створює романтичний настрій та сприяє гарному вечору.

Не менш привабливим варіантом будуть джинсові сукні. Вони ідеально підкреслюють фігуру, а саме головні переваги - вигин попереку, сідниці і талію. Такий варіант ідеально підійде в спекотну пору року.

Також чоловіки вважають, що на жінках гарно виглядають сукні з вирізами. Відомо, що їм не подобається, коли образ "без одягу", але якщо жінка злегка відкриває якусь частину свого тіла, то чоловіків це заводить. 

Сексуальне плаття-комбінація підкреслює жіночність і задає романтичний настрій на весь день. Чоловікам дуже подобаються такі сукні, адже жінки в них виглядають приголомшливо. 

Червона сукня: думка чоловіків

Часто жінки для побачення обирають саме червоний колір одягу, вважаючи, що саме пекучий колір розбурхає свідомість їх партнерів. Але чи так це насправді?

Стилісти стверджують, що так. Ефектне червоне плаття з будь женіщни може зробити фатальну красуню, та й чоловіків, дійсно, збуджує червоний колір. Але варто зазначити, що вони не підходять для офісної роботи, краще відкласти їх на вечір.

Вас також можуть зацікавити новини: