Негода залишила жителів низки населених пунктів Донбасу без води

Також через погіршення погодних умов було знеструмлено 2036 абонентів у Старобільському, Попаснянському та Сватівському районах Луганської області.

На Донбасі через негоду і, як наслідок знеструмлення насосної станції КП «Вода Донбасу», припинено водопостачання низки населених пунктів.

Читайте такожУ Києві завтра без опадів, температура до -12°

Про це повідомляється у мікроблозі Twitter Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ).

«Через знеструмлення насосної станції КП «Вода Донбасу» припинено водопостачання на Покровськ, Мирноград, Добропілля, Новогродівку, Вугледар, Волноваху, Докучаєвськ та Маріуполь», - йдеться у повідомленні.

Також у зв’язку з несприятливими погодними умовами «Вода Донбасу» припинила подачу води до Новолуганського. «Без води 25 п’ятиповерхівок. Стався прорив на водоводі Ду-200 мм. Ремонтні роботи заплановані на 2 березня», - поінформували у міністерстві.

Також, за даними МінТОТ, через погіршення погодних умов було знеструмлено 2036 абонентів у Старобільському, Попаснянському та Сватівському районах Луганської області. У Старобільському районі електропостачання вже відновили.