Перед Днем святого Миколая в Україні пройдуть дощі зі снігом: де очікуються опади (карта)

По всій країні очікується плюсова температура або близько 0°.

Сьогодні, 18 грудня, по всій Україні температура буде близько нуля або трохи вище. Практично у всіх західних, а також деяких центральних і східних областях пройдуть опади у вигляді снігу або снігу з дощем.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде від 0° до +3°. У Волинській, Рівненській та Чернівецькій областях очікується мокрий сніг. У Львівській та Івано-Франківській велика ймовірність опадів у вигляді просто снігу. Практично повсюдно буде похмуро і суцільна хмарність.

На півночі України сьогодні найхолодніше. Тут стовпчики термометрів коливатимуться в межах 0°...+1°. Також очікується похмура погода із суцільною хмарністю. Опади не прогнозуються.

Читайте такожБез сильного морозу, але з мокрим снігом на Миколая: яка погода чекає на українців у вихідні (карта)

У Центрі сьогодні показуватиметься сонце, оскільки в більшості областей очікується невелика хмарність. Сніг пройде в Черкаській та Полтавській областях, а в Кіровоградській, яка трохи південніше - мокрий сніг. Температура очікується на рівні 0°...+2°.

У східних областях сьогодні +1°...+2°. У Луганській і Донецькій - сніг і мокрий сніг.

На півдні України сьогодні переважатиме невелика хмарність. Температура очікується від 0° до +3°. Невеликий мокрий сніг прогнозується лише в Одеській області.

Нагадаємо, на цих вихідних у Карпатах очікується погіршення погоди, через який посилиться ймовірність сходження лавин. Оголошено штормове попередження.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: