Синоптик спрогнозувала, яку погоду принесе в Україну новий тиждень

Найближчий тиждень делікатно натякатиме зимі, що час збирати валізи.

Новий тиждень принесе Україні невеликий мороз вночі та плюсову температуру вдень. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко у понеділок, 20 лютого, температура в країні подекуди вдень сягатиме +8 градусів.

Вітер завтра буде північно-західний, західний, рвучкий. Вночі та вранці дощ та мокрий сніг пройдуть на сході та південному сході України. Вночі та вранці переважно дощ - у південній частині.

"Ввечері у понеділок очікується мокрий сніг в західних областях, плюс Житомирщина, Вінниччина та Київщина", - каже синоптик.

У Києві 20-го лютого протягом дня передбачається близько +2...+4 градусів тепла. Більша частина доби - без опадів, аж ввечері з'явиться мокрий сніг. 

Також Діденко спрогнозувала, яким буде початок березня в Україні:

"За попередніми прогнозами, березень розпочнеться в Україні потеплінням, особливо у південній частині, центральних та східних областях".

Прогноз на вихідні від Погода УНІАН 

У найближчі вихідні, 18 і 19 лютого, на українців чекає мокра погода. По всій країні очікуються дощі та мокрий сніг. У неділю опади залишаться лише на заході, місцями на півночі, а також у Криму та Вінницькій області. Разом з дощами прийде і потепління. До кінця тижня температурні контрасти в Україні згладяться - по всій країні буде +3...+10 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: