Атмосферний фронт зіпсує погоду в Україні: синоптик попередила про небезпеку

Завтра у багатьох областях України очікуються грози та дощі.

До України йде атмосферний фронт. Поки що він лежить західніше, проте вже завтра принесе нам дощі та грози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Дощі з грозами спочатку пройдуть у західних областях, північних, місцями у центральних та на Одещині, а далі, 15-го вересня, підуть східніше", - розказала вона.

Температура повітря також знизиться, каже синоптик. У західних областях, за її прогнозом, завтра очікується +20...+26 градусів. На решті території ще буде +24...+29 градусів. На сході також буде свіженько, +21...+24 градуси.

"Зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України 15-го вересня", - зауважила синоптик.

У Києві завтра, за її даними, ще очікується тепла погода, до +27 градусів. "Проте в другій половині дня чи надвечір дощі з грозою прийдуть і в столицю!" - попередила вона.

Похолоднішає в Києві 15-го вересня, проте вже в суботу-неділю знову потеплішає.

"Зміна погоди, похолодання, стрибки атмосферного тиску - все це можуть особливо відчувати люди із серцево-судинними недугами", - попередила Наталка Діденко.

Зміна погоди в Україні

Про зміну погоди в Україні каже й синоптик Ігор Кібальчич. 14 вересня, за його даними, малорухомий атмосферний фронт стане причиною дощів у західних областях, а вдень також місцями у центральних та Київській областях. Також можливі грози й не виключені шквали.

Вас також можуть зацікавити новини: