Сьогодні частину України охопить 10-градусне тепло: список областей (карта)

Опадів в Україні не буде.

Наприкінці тижня, 10 березня, у низці областей України очікується невелике потепління. Температура до +10° підвищиться у Львівській, Чернівецькій, Вінницькій та Миколаївській областях, а на Закарпатті повітря прогріється до +12°. На решті території буде свіжіше, очікується невелика хмарність, без опадів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут температура підвищиться до +8°...+10°, а в Закарпатській області очікується до +12°. Без опадів.

На півночі України очікуються температурні контрасти. У Сумській області температура буде близько +2° і можливий сніг, а на решті території буде сухо, а стовпчики термометрів покажуть +5°...+8°. Невелика хмарність.

На сході країни також буде переважно невелика хмарність. У Харківській області можливий сніг, на решті території сухо. Термометри протягом дня покажуть +2°...+3°.

На жителів центральної частини України чекає суха погода з невеликою хмарністю. Найхолодніше тут буде на Полтавщині, +3°, а найтепліше - у Вінницькій області, де повітря прогріється до +10°. На решті території очікується від +4° до +9°.

Невелика хмарність сьогодні буде і на півдні країни, де стовпчики термометрів покажуть 6°...+10°.

Прикмети погоди 10 березня

10 березня мають прилетіти граки. Якщо вони прилетіли, то через місяць розтане сніг. Якщо домашні тварини чхають, значить, буде потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: