"Іншої Росії у нас немає": Кулеба розповів про рівень довіри до РФ

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію на переговорах треба сприймати такою, якою вона є, бо "іншої Росії немає".

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляє про відсутність довіри до Російської Федерації, бо вона порушує обіцянки.

Про це Кулеба сказав під час онлайн-брифінгу за підсумками розмови міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки", яка відбулася у форматі відеоконференції.

Читайте такожДо обміну полоненими за формулою "всіх на всіх" ще далеко - Кулеба

"Проблема відсутності довіри обумовлена тим, що, на жаль, Російська Федерація неодноразово порушувала свої обіцянки. Вона існує. Ця проблема є об'єктивною, і її, я сподіваюсь, у Росії усвідомлюють. Але ми маємо все-одно працювати для того, щоби отримувати необхідні результати, і нехай покроково, рухатися вперед, тому що, вибачте, іншої Росії у нас немає. У нас є така Росія, яка є, і нам з нею треба вести діалог для того, щоб припиняти російську агресію проти нашої держави і деокуповувати наші території на сході України, а також Крим", - сказав Кулеба.

Нагадаємо, раніше Дмитро Кулеба заявив, що голови МЗС країн "нормандської четвірки" сьогодні не обговорювали питання створення Консультативної ради в рамках політичної робочої підгрупи Тристоронньої контактної групи, хоча міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров порушив це питання.