Екс-регіонал Вілкул зізнався, що бандерівці мали рацію

Голова військової адміністрації Кривого Рогу здивував журналістку Тетяну Чорновол.

Голова військової адміністрації Кривого Рогу, колишній депутат від "Партії Регіонів" Олександр Вілкул вважає, що найголовніше для України - "армія, мова, віра". На його думку, Україна мала піти цим шляхом ще 20 років тому, тоді у РФ не було б ідеологічної підстави лізти з війною та насаджувати "русский мир".

Про це повідомила журналістка Тетяна Чорновол у себе в Facebook.

"Ти знаєш, Таню, - відкрився мені Вілкул, - коли це почалося, я дзвонив друзям і говорив одне: бандерівці мали рацію....Таки "армія, мова, віра" - це найважливіше. Якби ми пішли цим шляхом 20 років тому, то у рашки не було б ідеологічної підстави лізти в Україну...

Хто б міг уявити, що такі політичні вороги як ми, колись будемо разом говорити на світоглядні теми душа-в-душу. А ще пліч-о-пліч планували полювання на танки... Не могли розлучитися, години три, до ночі все говорили і планували. А як інакше, якщо Вілкул відіграв головну роль в обороні Кривого Рогу, він фактично організував і командував обороною, закрив оркам ворота на Запоріжжя.

Я, до речі, завжди знала, що чоловіки Сходу - справжні, з хребтом, Воїни!", - написала Чорновол.

Довідка УНІАН: Вілкул - колишній регіонал, у 2014 році став нардепом від партії "Опозиційний блок". У 2019 році балотувався на пост президента України і його тоді публічно підтримав проросійський блогер Анатолій Шарій.

Вас також можуть зацікавити новини: