Лідер партії "За майбутнє" озвучив головне завдання політсили (відео)

Політична партія буде відстоювати інтереси бізнесу.

У політичній партії "За майбутнє" виступають за державний економічним прагматизм.

Про це на з'їзді політичної партії "За майбутнє" заявив її лідер, народний депутат Ігор Палиця, повідомляє ТСН.

Читайте такожЗавдання уряду – відновлювати не окремі регіони, а всю країну – нардеп Палиця

"Основні засади нашої партії всередині країни - це економічний прагматизм. Ми багато сперечались з приводу цього питання: економічний патріотизм, економічний протекціонізм. Як правильно сказати? І ми зрозуміли - тільки прагматизм. Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який в цій країні хоче займатись бізнесом - починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями й великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їх бізнес, може створити в цій державі робочі місця і дати поштовх розвитку", - зазначив він.

На думку Палиці, основна проблема України - це порожні бюджети. "Порожні бюджети - немає робочих місць. Немає робочих місць і високі податки. Тому наше завдання - економічний прагматизм і зниження податків для економіки України. Ми повинні стати конкурентоспроможними для світової економіки. Це для нас завдання номер один", - констатував політик.

Також він заявив, що шляхи виходу з кризи у зв’язку з військовими діями на Донбасі має напрацьовувати парламент спільно з експертами. А всі переговори на міжнародному рівні повинні вестися відкрито й лише в інтересах України.

"Ми будемо вимагати припинення кулуарного спілкування у Мінську, ми будемо вимагати припинення базування нашої зовнішньої політики на Мінських угодах, будемо вимагати перенесення цього питання в парламент, де буде напрацьовано 4-5 варіантів виходу з кризи й тільки на загальноукраїнському референдумі громадяни будуть вирішувати, що робити з Донбасом. Наша зовнішня політика має відстоювати тільки інтереси України!", - сказав Палиця.

Нагадаємо, у четвер, 27 серпня, о 08:00 на Співочому полі (вул. Лаврська) стартував Всеукраїнський з’їзд політичної партії "За майбутнє".