Суддя не повідомив Зеленського про засідання за позовом мера Черкас

Адвокат мера Черкас подав позов проти Зеленського після того, як він обізвав його клієнта "бандитом".

Суддя не зміг належним чином повідомити президента Володимира Зеленського про дату і час засідання за позовом мера Черкас Анатолія Бондаренка.

Про це у Facebook написав сам Бондаренко.

Він уточнив, що це – офіційна версія відсутності Зеленського у залі Печерського райсуду Києва.

Читайте такожМер Черкас попередив Зеленського: місто чинитиме опір і готове об'єднати Україну (відео)

«Що ж... буває. Сподіваюся, до 18 серпня - а саме на цю дату призначене наступне засідання – в суді знайдуть і папір, і конверти», – написав Бондаренко.

Як повідомляв УНІАН, адвокат мера Черкас Денис Ципін подав до Печерського райсуду Києва позов на президента України Володимира Зеленського про захист честі і гідності і ділової репутації свого клієнта через те, що глава держави назвав очільника міста бандитом.

Як повідомляв УНІАН, 20 травня на прес-конференції президент України Володимир Зеленський заявив, що міський голова Черкас Анатолій Бондаренко з рішенням про пом’якшення карантинних обмежень повів себе некоректно.

«Я навіть не можу говорити про мера Черкас, я не знаю навіть, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали, це - право народу... Я думаю, що він себе поводив некоректно», - сказав він.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у відповідь на слова Зеленського сказав, що кримінальні справи проти нього порушені через політичну діяльність.

«Ви говорите, що я мер-бандит? Всі ті кримінальні справи, які порушували проти мене, їх порушували за мої політичну діяльність, зокрема за те, що ви стали президентом», – сказав Бондаренко. Крім того, він зазначив, що Зеленському на місцевих виборах у Черкасах «нічого ловити».

«Скільки б ви мені «привітів» не передавали, я хочу сказати, що вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити, хоч ви там розповідаєте, що це ваша принципова справа. Ми вас тут чекаємо, пане президенте», – зазначив мер Черкас.