Не веду жодного акаунта в соцмережі, все розповсюджене від мого імені - суто фейк: Святослав Олійник

Факт появи неправдивої інформації підтверджує те, що зараз відбувається активізація процесуальних дій НАБУ стосовно колишніх керівників Дніпропетровської ОДА, переконаний Олійник.

Екскерівник Дніпропетровської облради Святослав Олійник заявив, що не має жодного відношення до повідомлень, які йому приписують. Зокрема до того, що нібито у своєму телеграм-каналі він написав, що "необхідно як можна скоріше припиняти бойові дії і запускати процес мирних перемовин, оснований на компромісі та інтересах всіх сторін".

Олійник зауважив, що теми перемовин не можуть і не повинні коментувати цивільні особи, адже вони виключно в компетенції військових, головнокомандувача, державних осіб тощо.

"Як і кожний нормальний українець, я вважаю Росію країною агресором, з якою будь-які перемовини можливі тільки в рамках, визначених Головнокомандувачем та Верховною Радою", - цитує Олійника 9 канал.

Він наголосив, що немає жодної сторінки в соціальних мережах:

Я не веду жодного акаунту, тому будь-які посилання на начебто мої висловлювання, на створені скріни начебто з моїх сторінок є фейковими"

Екскерівник Дніпропетровської облради зазначив, що має читку громадянську позицію.

"Ідеологія Росії зараз – це форма сучасного фашизму, їз яким сьогодні бореться весь цивілізований світ. Обов’язком кожного українця зараз є допомога державі в цій боротьбі у той спосіб, який для нього можливий. Я особисто роблю все можливе, але не вважаю коректним піаритися на цьому. На жаль, ми маємо приклади, коли допомоги на карбованець, а реклами на сотні. Або вкрали тисячі вагонів гуманітарки, сотні мільйонів доларів бюджету, а піаряться на дрібному волонтерстві", - сказав Олійник.

Він також додав, что сам факт появи фейку підтверджує те, що зараз відбувається активізація процесуальних дій НАБУ стосовно колишніх керівників Дніпропетровської ОДА. 

Вас також можуть зацікавити новини: