У Києві опитування від Зеленського намагалися провести безпосередньо на дільниці - ОПОРА

Члени комісії викликали поліцію, після чого інтерв'юери пішли та розташувалися біля будівлі, у якій розміщена дільниця.

У Києві всеукраїнське опитування намагалися провести у приміщенні виборчої дільниці для голосування на місцевих виборах.

Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Читайте також"Всіх зі святом": Зеленський проголосував на виборах та взяв участь у своєму опитуванні (відео)

"У Києві на дільницю №800197 о 09:19 прийшли двоє людей проводити опитування "від президента". Вони намагалися потрапити безпосередньо в приміщення дільниці, проте члени ДВК покликали поліцію", - йдеться в повідомленні.

Співробітниця поліції попросила їх не проводити опитування на дільниці, відтак вони залишили приміщення школи, де розміщена дільниця, й розташувалися на вулиці.

Місцеві вибори-2020 та Всеукраїнське опитування

  • Сьогодні, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. Одночасно з ними проводиться загальнонаціональне опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським.
  • Кожному українцю пропонують відповісти на п'ять питань: чи підтримує він запровадження довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах, чи підтримує створення на Донбасі вільної економічної зони, чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300 осіб, чи підтримує легалізацію медичного канабісу для зменшення болю у тяжких хворих та чи потрібно Україні на міжнародному рівні порушити питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.