Рабінович закликав нардепів приєднатися до протестів проти високих тарифів

За словами народного депутата, Україна наблизилися до кризи небаченого масштабу.

Народні депутати не гідні свого звання, якщо не усвідомлюють всю складність ситуації, в якій опинилася Україна. Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович, виступаючи на засіданні Погоджувальної ради лідерів депутатських груп і фракцій у понеділок, 1 лютого.

«Ще багато років ми можемо збиратися за цим столом, але якщо не усвідомлюємо всю трагічність ситуації, в якій сьогодні знаходиться Україна, - гріш всім нам ціна!» - зауважив народний депутат.

Парламентар нагадав про недавню бесіду голів парламентських фракцій з прем'єр-міністром України, за результатами якої досягнута домовленість у вівторок, 2 лютого, провести закриту зустріч. Вадим Рабінович назвав її необхідною, адже вкрай важливо зрозуміти, чи є в уряду хоч якийсь варіант виходу, в першу чергу з тарифної катастрофи.

"Друзі, час жартів і клоунади минув - країна наблизилася до кризи такого масштабу, якого багатостраждальна Україна ще не бачила! І я буду радий отримати у вівторок відповіді хоч на якісь питання. Але якщо зрозуміємо, що в уряду немає варіантів виходу з кризи, що крім набивання власних кишень іншої мети він не переслідує, ми змушені будемо звернутися до всіх політичних партій, фракцій і груп парламенту з пропозицією об'єднатися заради порятунку України», – попередив політик.

Співголова ОПЗЖ впевнений, що зараз – саме час об'єднатися.

«Ми маємо стати під один прапор – Прапор України, на якому не буде ані політичних гасел, ані назв партій. Ми маємо це зробити заради порятунку країни від дилетантів, які дорвалися до влади і впевнені в тому, що і далі можуть управляти країною, безкарно вбиваючи те, що хоч якось ще працює і дозволяє виживати народу. Якщо побачимо, що Кабмін не чує, що він має намір продовжити свій вбивчий шлях, тоді ми маємо об'єднатися з народом України і очолити протестні настрої, які спостерігаємо в суспільстві вже кілька місяців поспіль!» - резюмував Вадим Рабінович.