Скрипка і Тодуров закликали членів партії "За майбутнє" підтримувати медицину, освіту та культуру

Народний депутат VIII скликання Олександр Шевченко наголосив, що партія "За майбутнє" має зробити Україну успішною для людей.

Музикант, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та кардіолог, заслужений лікар України Борис Тодуров закликали членів партії «За майбутнє» підтримувати медицину, освіту і культуру.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на всеукраїнському з’їзді політичної партії «За майбутнє» Скрипка заявив, що вірить у те, що коли представники цієї партії прийдуть до влади, вони запросять його не на корпоратив для святкування перемоги, а разом працюватимуть над розвитком культури України.

Читайте такожПартія "За майбутнє" вирішила брати участь у виборах до місцевих органів влади

За словами Скрипки, необхідно чітко розуміти різницю між культурою і «плясками на корпоративі».

«Давайте створимо культурну країну і вона стане багатою», - закликав Скрипка.

Він повідомив, що звернеться до членів партії з вимогами втілити в життя ряд заходів з розвитку культури.

Тодуров, виступаючи на з’їзді, заявив, що він не є членом жодної партії, але сподівається, що члени партії «За майбутнє» підтримуватимуть починання для розвитку освіти і культури в Україні.

За його словами, в останні роки медицина «нагадує реанімаційного хворого, який лежить у комі і не знає, виживе він чи ні».

Як підкреслив Тодуров, ті, хто починали реформу медицини, мали завданням «не розвиток медицини, а їх завданням була зачистка державної медицини під міжнародні медичні корпорації».

Він висловив сподівання, що в майбутньому, коли члени партії стануть мерами, депутатами, вони підтримуватимуть медицину і дбатимуть про освіту.

Народний депутат VIII скликання Олександр Шевченко на з’їзді заявив, що Україні потрібні «не нові або старі обличчя, потрібні успішні обличчя».

Він висловив задоволення з приводу того, що «в Україні створено політичну силу з успішних людей».

За його словами, не важливо, де ці люди були раніше, в якій політичній силі, а важливо, що вони робили для України.

На переконання Шевченка, важливо, щоб Україна стала «успішною не для політика або чиновника, а для кожної людини».