"Вже забув цю історію": Зеленський не образився на екс-очільницю МЗС Австрії за танок із Путіним на весіллі

Зеленський підкреслив, що для нього важлива підтримка Австрії територіальної цілісності України.

Президент Володимир Зеленський напередодні візиту до Відня заявив австрійській пресі, що танок екс-глави МЗС Австрії Карін Кнайсль з президентом РФ Володимиром Путіним на її весіллі не має негативного впливу на відносини між країнами. 

Про це Зеленський сказав у інтерв’ю Wiener Zeitung, пише "Європейська правда".

"Якщо чесно, я вже й забув історію про це весілля. Відносини між Австрією і Україною є глибокими, ця справа була лише невеликим епізодом. Вона не має негативного впливу на відносини між нашими державами", - сказав глава держави. 

Він підкреслив, що для нього важлива підтримка Австрії територіальної цілісності України.

"У нас війна на сході України, і Австрія підтримує територіальну цілісність України. Для мене це дуже важливо. Я вже зустрічався з канцлером Себастіаном Курцом, у нас хороші відносини", - зазначив Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський у вівторок вперше відвідає Відень. Візит відбувається на запрошення федерального президента Александра ван дер Беллена.

Зеленський у Відні також зустрінеться з канцлером Себастіаном Курцом і головою парламенту Вольфгангом Соботкою.

Путін на весіллі екс-голови МЗС Австрії

  • Весілля Кнайсль і Вольфганга Майлінгера відбулося в Австрії 18 серпня 2018 року. Президент Росії подарував їм картину, старовинну масловижималку і тульський самовар. На урочистостях виступив Кубанський козачий хор.
  • Під час святкування Кнайсль танцювала разом з Путним.

Розлучення Кнайсль з чоловіком

  • Як передає "Європейська правда, цього року Кнайсль та її чоловік вирішили розлучитися після численних сварок і навіть бійки, про яку писала австрійська преса. 
  • Кнайсль також почала писати колонки для пропагандистського кремлівського мовника Russia Today (RT).