Найсмачніші бутерброди на Новий рік 2024: 6 простих та швидкий рецептів

Смачні бутерброди на Новий рік 2024 на швидку руку сподобаються вам та всім вашим гостям.

Новий рік та Різдво - гарні приводи зібратися всією родиною за обіднім столом та поласувати смачними стравами. Люди, які відзначають зимові свята вдома, зазвичай готують бутерброди на Новий рік - швидкий та простий спосіб розпалити апетит. Публікуємо найсмачніші рецепти бутербродів на Новий рік з ікрою, рибою та м'ясом.

Бутерброди зі шпротами і яйцем, свіжим огірком

  • білий хліб - кілька скибочок;
  • олія - 1 ст. л;
  • яйця - 1-2 шт;
  • майонез - 2-3 ст. л;
  • сіль, перець - за смаком;
  • шпроти - кілька штук;
  • свіжий огірок - 1 шт.

Розігріти на сковороді олію, обсмажити шматочки хліба з двох сторін до золотистої скоринки. Яйця зварити круто, остудити, почистити і натерти на тертці. Змастити кожну скибочку хліба майонезом, посипати тертим яйцем, зверху викласти шпроти.  Огірок нарізати дуже тонкими смужками, надіти на шпажку так, щоб вийшла "ялинка", вставити в хліб.

Бутерброди з червоною ікрою і фетою

  • фета - 130 гр;
  • червона ікра - 100 гр;
  • мелений чорний перець - за смаком;
  • білий хліб - кілька скибочок;
  • кріп - кілька гілочок.

Фету розім'яти виделкою, додати чорний перець і подрібнений кріп. Намазати сир на хліб, зверху викласти червону ікру. 

Бутерброди зі шпротами і лимоном, помідором і яйцем

  • яйця - 2 шт;
  • білий хліб - кілька скибочок;
  • свіжі помідори - 1-2 шт;
  • лимон - 0.5 шт;
  • майонез - 1 ст. л;
  • шпроти - кілька штук;
  • петрушка - для прикраси.

Яйця відварити круто, остудити, почистити. Скибочки хліба викласти на деко, обсмажувати в духовці 3-4 хвилини при 200 °C до утворення золотистої скоринки. Яйця і помідори нарізати кружечками, лимон - часточками. Кожну скибочку хліба змастити майонезом, зверху викласти помідор, яйце, шпроти і лимон. Прикрасити бутерброди петрушкою.

Бутерброди з шинкою, сиром та оливками

Інгредієнти:

  • багет - 8 скибочок;
  • шинка - 80 г;
  • м'який сир - 50 г;
  • солоний огірок - 1 шт.;
  • оливки без кісточок - 8 шт.

Замість шинки можна взяти балик, шинку, ковбасу, прошутто та інше м'ясо.

Багет нарізати тонкими скибочками та обсмажити на сухій сковороді з двох боків. Охолоджені тости змастіть м'яким крем-сиром. Солоний огірок наріжте тонкими смужками і викладіть на змащений сиром хліб. Потім викладіть на бутербоди тонко нарізану шинку і по одній оливці.

Бутерброди з тунцем і маслинами

  • яйця - 3 шт;
  • білий хліб - кілька скибочок;
  • часник - 2 зубчики;
  • консервований тунець - 180 гр;
  • плавлений сирок - 1 шт;
  • маслини - кілька штук;
  • листя салату.

Яйця відварити круто, остудити і почистити. Хліб обсмажити на сухій сковороді до утворення золотистої скоринки. Натерти його подрібненим часником і повністю остудити. Тунець розім'яти виделкою, сир і яйця натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кружечками, всі інгредієнти перемішати. Викласти на хліб листя салату і намазати масу.

Бутерброди з буряком та оселедцем

Інгредієнти:

  • хліб - 200 г;
  • буряк - 1 шт.;
  • філе оселедця - 150 г;
  • часник - 1 зубчик;
  • майонез - 2 стол. л.;
  • сіль, перець за смаком;
  • петрушка для оздоблення.

Буряк відваріть до готовності (40-60 хвилин) і остудіть. Часник роздавіть через прес. Натріть буряк на великій тертці і змішайте з часником і майонезом. Хліб наріжте на невеликі скибочки і за бажанням обсмажте на олії. Змастіть хліб буряковою масою і викладіть по шматочку оселедця. Прикрасьте бутерброди петрушкою.

Вас також можуть зацікавити новини: